test twh

Kan man blive kendt via Facebook?

Kræft og glæde – kan de hænge sammen?
2. februar 2016
Efter to blodpropper – vejen tilbage til livet
16. februar 2016

Hvad hulen er et Facebookfænomen? Kan man være både sjov og seriøs, hvis man skal være kendt? Og hvordan er det at være kendt i Danmark 2016?

Se interviewet her og få svar på spørgsmålene og mød Ronni, som kan lidt af hvert! HUSK HØRETELEFONER! 🙂

Ronni er ægtemand, håndværker, musiker, linedanser, underholder og meget, meget mere.

Jeg har ofte fået at vide, at hvis man vil tages alvorligt, så kan man ikke være morsom og folk refererer til bla. Dirch Passer, når de taler om det. Men Ronni – han kan godt. Han evner at være både seriøs og morsom mand. Måske er det tiden, måske er det mediet.

Da jeg var barn og var i byen med min far, kan jeg huske at fremmede kom hen til os og begyndte at tale til min far, som om de kendte ham. Det generede ikke mig. Det der generede mig var, hvis folk kun så ham og overså både min bonusmor og mig og vi stod lidt akavede i baggrunden. Jeg spørger Ronni om det er det samme i dag, 40 år senere – er danskerne ligeså optagede af de kendte i dag?

Ronni siger, at han altid svarer ærligt på spørgsmål. Ærlighed kan nogle gange rode os i uføre – og det har alle kendte vist oplevet, men hvordan tackler man det?

Du kan finde Ronni her: https://www.facebook.com/ronni.garner

– og Mette her: https://www.facebook.com/Forfatter.Mette.Glargaard

God fornøjelse 🙂

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »