test twh

Samtaler med Mette

Jeg er uddannet coach, mentor og psykoterapeut.

MEN!

Jo mere jeg lærer og jeg mere indsigt jeg får, jo dybere forstår jeg, at jeg ikke kan sætte et label på det jeg er.

Jeg ER ikke psykoterapeut, coach, spirituel guru, mentor. Jeg er et spejl. En rollemodel, der hvor DU synes jeg kan være rollemodel/rådgiver/guide for dig. En rådgiver, en lærer, en guide, der hvor du mærker i dit hjerte at jeg kan være det for dig.

Alle mennesker er rollemodeller for hinanden. Jeg ved noget om X og det kan du lære af mig. En anden ved noget om Y og det kan vi lære af ham/hende.

Så når du mærker, at du kan bruge mig til at føre dig videre i din proces – når det føles rigtigt at få noget af mig, så er det der hvor du kan kontakte mig og få en samtale, et spejl, et råd, et kram eller et svar.

Om sommeren er jeg i Danmark og kan mødes i København. Om vinteren er jeg ude i verden et varmt sted og kan kontaktes på telefonen eller på videosessions med Zoom (det er mere sikkert end Skype)

Har du brug for noget? Så giv mig et ring (31351337) eller skriv en email (mette@metteglargaard.dk) og fortæl mig hvor du er i din proces, så finder vi ud af resten derfra.

Prisen er 500 kroner pr. halve time. Så du får mulighed for at mærke hvor lidt eller hvor meget tid du skal have.

Varme hilsner

Mette

Translate »