test twh
5 skarpe skamfuldheder
5. juni 2017
Mettes Hjørner med Joan Ørting
7. juni 2017

Inden jeg går i gang med at fortælle min historie UD af skammen og røvdårlig sex, er der en ting vi skal have på plads!

Hvis der er noget seksuelt i et parforhold, som ikke fungerer for den ene, så har begge parter et ansvar for at finde en løsning sammen.

Hvor ville jeg dog ønske, at en af mine kærester gennem tiden havde gennemskuet mig og hjulpet mig til at tage ansvar for min krop. Det skete ikke – jeg var vokset op som datter af en mesterløgner og jeg var ikke nogen dårlig lærling.

Hvis du nu sidder derude og tænker, at det kunne være virkelig rart at tale om jeres sexliv eller kærlighedsliv, nærhed, ømhed, romantik eller andet der vedrører parforholdet, så skal du vide, at der er en slags filter hos mennesker i parforhold. Det kan virke som om de hører hvad du beder om, men fordi de er så vant til at høre på dig og din stemme, lægger de måske ikke mærke til alvoren i din bøn.

Jeg vil foreslå dig, at vise dem dette blogindlæg. Så de kan forstå, at lige NU, er der mulighed for at lære noget nyt, som kan gøre jeres forhold ENDNU bedre. Der er ingen dumme, forkerte, uduelige mennesker – kun nogle som tror de kan ordne hele verden selv uden at lære noget nyt.

Når vi gør det vi plejer – eller nøjes med at tænke på og tale om tingene, så sker der som regel ikke varige ændringer. Der skal nye vaner til. Handling.

At læse blogindlægget kan være første skridt og at prøve at tale sammen om det, kan være det næste. Hvis det er for svært, så giv jer selv lov til at få hjælp af en udefra. Mig, en præst, en ven, en sexolog – det er ligegyldigt – det vigtige er, at vi kan kun det vores forældre og kulturen har lært os – og det er simpelthen ikke godt nok.

Det kan du høre mere om i en skøn samtale jeg har med Joan Ørting i Mettes Hjørner i morgen.

Stay Tuned!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »