test twh

Spørg Facebook: Min venindes mand

Kogebog på vej til dig
27. april 2016
Jeg ved noget om dig!
9. maj 2016

Kære Brevkasse

For noget tid siden var jeg i byen med min bedste veninde og hendes kæreste gennem 3 år. Da vi alle sammen har fået en del at drikke, mødes han og jeg udenfor og vi indrømmer begge overfor hinanden, at vi er ret vilde med hinanden.

Vi kysser og piller lidt, men jeg får stoppet det. Han vil helt vildt gerne mere, men jeg kan ikke gøre det overfor min veninde. Kort tid efter er vi sammen til en anden fest og jeg ser ham kysse en pige – min veninde går tidligt hjem med hovedpine. Jeg ringer til ham dagen efter og siger, at han skal gå til bekendelse – ellers siger jeg det, men han siger at jeg skal klappe i, ellers vil han fortælle min bedste veninde, at vi kyssede og pillede til den anden fest.

Jeg synes ikke min veninde fortjener den behandling – fra nogen af os, men jeg aner ikke hvad jeg skal stille op, for jeg er rigtig glad for hende og vil ikke miste hende.

Jeg er SÅ ked af det. Hvad gør jeg?

Mange hilsner
Veninden

Kære Veninden.

Tak for dit brev – jeg lader i første omgang de dejlige mennesker på Facebook svare herunder – og så svarer jeg dig senere i en af kommentarerne – på den måde får du flere input og kan vælge lige det du mærker er rigtigt for dig.

Mange hilsner
Mette

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »