test twh

Spørg Facebook: Skal han lystre?

Er Robert Lubarski virkelig Jesus?
22. April 2016
Kogebog på vej til dig
27. April 2016

Kære brevkasse

Min kæreste tager aldrig blomster med hjem til mig. Han siger ikke at han elsker mig.
Når jeg spørger ham, om han elsker mig, så siger han at “det ved jeg da”. Jeg har sagt til ham, at han skal give mig blomster, fordi det vil gøre mig glad, og han skal sige, at han elsker mig, fordi det gør man, når man elsker hinanden.

Han svarer, at blomster visner, så det er spild af penge og han synes at “Jeg elsker dig” er meget store ord for ham.

Jeg har sagt, at jeg ikke synes han virker særlig forelsket i mig, men så svarer han bare, at hvis blomster og ord betyder mere, end at han går på arbejde og er tro, så er det et fattigt forhold og jeg er overfladisk.

Jeg er helt lost – hvad skal jeg stille op?

Kærlig hilsen
LL.

Kære LL.

Tak for dit brev – jeg lader i første omgang de dejlige mennesker på Facebook svare – og så svarer jeg dig senere i en af kommentarerne – på den måde får du flere input og kan vælge lige det du mærker er rigtigt for dig.

Mange hilsner
Mette

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »