test twh
Poul Glargaards Datter
10. juli 2015
Hvad er superfood?
18. juli 2015

Når vi skal lægge kosten om, gør mange den fejl, at de tror de skal implementere alle forandringerne på én gang. Men hjernen er slet ikke gearet til så store omstillinger. Vi skal starte i det små – med et skridt af gangen.

Et godt sted at starte er morgenmaden.

Sæt 1 dl chiafrø i blød i 2 dl mandelmælk eller rismælk natten over. (Rør lige rundt i blandingen inden du stiller den på køl, så frøene fordeles jævnt og er dækket af plantemælken)
Put evt frysetørret hindbær eller havtorn i, det giver en god basisgrød.

Om morgenen tager du en portion og putter i blenderen – hvis du synes det er for stift, putter du lidt mere plantemælk i. Hvis du vil have smag i og ikke har puttet havtorn eller hindbær i, kan du putte de frugter eller bær i, som du synes giver en god smag. Friske stykker frugt er skønt, men det kan sagtens være frosne bærstykker eller frugt. Til 1,5 dl grød, bruger du cirka 5-7 bær eller samme mængde frossen eller frisk frugt. Prøv dig gerne frem. Banan og pære er en god smagskombi, ligesom fersken og hindbær eller æble og mynte.

Blend og servér. Det er virkelig nemt og virkelig velsmagende og giver megastor næring, detoxer dig og holder dig mæt i nogle timer.

Så er du i gang – sværere behøver det ikke at være. Spis grøden til morgenmad hver dag i hvert fald nogle uger, før du laver flere forandringer.

Er du ikke vant til at spise morgenmad, så bare start med et par mundfulde, så du får vænnet kroppen til mad om morgenen.

God fornøjelse!

Mette
www.metteglargaard.dk

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »