test twh

Botoxdronningen med det store hjerte

Nederlaget førte til noget nyt
6. January 2016
7 sikre måder at blive ulykkelig på
14. January 2016

Stephanie blev kendt som den blonde cougar i tv-programmet “Singleliv” – men kender du hende, som den italienske kriger?

Ved du, at Stephanie er uddannet kropsterapeut?

I interviewet her, fortæller Stephanie om sig selv, hvor hun er i sit liv, sit forhold til Janteloven og hvordan hun tackler at være kendt.

Stephanie har været udsat for nogle voldsomme ting, blandt andet blev hun forladt af sin mor da hun var spæd og senest har hun været ude for en voldsom bilulykke.

Jeg har inviteret Stephanie, fordi jeg kan se, at hun arbejder bevidst på at være glad og positiv og jeg blev nysgerrig på hendes tilgang til livet og hvordan hun tackler reaktioner fra omverdenen på de valg hun har truffet for sig selv. Vi træffer alle sammen valg og de valg kan være svære at holde fast i, hvis vi møder modstand fra omgivelserne.

Stephanie Star er en skøn farverig italiener, som ikke vil leve efter den danske Jantelov eller lytte til dem, der siger, at hun ikke er god nok.

Stephanie udgiver i 2016 sin første bog og er også i januar i gang med at sælge sin første kalender med skønne billeder. I interviewet fortæller hun hvor hun kommer og signerer kalenderen i januar 2016.

Det er vigtigt for Stephanie at holde sin krop i form og sin hvepsetalje tynd, så hun dyrker motion, masser af cardio og dyrker dejlig sex. Hun har fundet en måde at være sig selv på, som giver det liv hun ønsker sig.

Stephanie og jeg har noget til fælles – udover at være kommet ud på den anden side – for os begge er vores venner nemlig familie, og Stephanie går meget op i, at passe godt på sine venner.

Du kan finde Stephanie på hendes hjemmeside: http://stephanie-star.dk/

God fornøjelse – og husk – du er den eneste, der skal vurdere, om dine valg i livet er gode nok!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »