test twh
Følg glæden
25. November 2015
Mettes Hjørner – et ærligt talkshow med James Price, Ronni Garner og Stephanie Star – og mange flere spændende personligheder!
16. December 2015
images (2)
Drømme er ofte “oprydning” efter dagens oplevelser. Men de kan også være et hint fra dit underbevidste – en hjælpende hånd, som du kan bruge til at komme videre.

Når du skal tyde dine drømme, kan du tage de tre mest betydningsfulde elementer i drømmen og skrive dem ned.

F.eks. havde jeg en drøm, hvor jeg skulle vælge mellem to personer, hvor den ene var depressiv og den anden var selvoptaget.
Jeg vælger den ene, selvom jeg ikke har lyst og derefter kommer min far ind af døren, lyslevende – og det selvom jeg havde låst døren. Han begynder at overtale mig til at vælge den anden på sin sædvanlige charmerende og humoristiske – og manipulerende facon.
Det der gjorde mest INDTRYK på mig var:
1 Valget mellem den depressive og den selvoptagede
2 At min far kom ind selvom døren var låst
3 At jeg følte mig fastlåst og tvunget til at lytte til og måske følge – hans mening.
Når du har skrevet de tre ting ned, kan du associere på dem, det vil sige, at du stiller dig selv spørgsmålene: “Hvad betyder det her for mig? Hvilken følelse giver det mig? Hvad betyder det i mit liv?”
For mig blev svarene på de tre:
1 Jeg tror kun jeg har de forudbestemte muligheder og glemmer, at jeg kan vælge noget helt andet end det der er indlysende
2 Jeg ryger i gamle mønstre, som “kommer ind” selvom jeg har “låst”
3 Jeg føler mig fastlåst til at følge “gamle regler” og tage “gamle beslutninger”
 
Med andre ord: Jeg var i en situation i mit liv, som mindede om gamle dårlige situationer, hvor jeg tidligere ville have brugt uhensigtsmæssige mønstre og truffet dårlige valg. Min underbevidsthed minder mig med denne drøm om, at jeg har andre valgmuligheder.
Det er nu op til mig, at huske de andre muligheder og de nye sundere mønstre og vælge dem i stedet.
Faktisk var det en kæmpe hjælp at have denne drøm, for jeg følte mig virkelig fastlåst i en bestemt sistuation og kunne på grund af drømmen vælge at holde op med det og bare fokusere på alt det dejlige og skønne mit liv indeholder <3
God arbejdslyst!
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »