test twh
Superskøn detox – skal du være med?
7. marts 2017
Den bedste parfume i verden!
12. marts 2017

Hvad er egentlig et godt menneske? Har du tænkt over det? Det kan være en god idé at præcisere det, for så ved du selv, hvad der skal til, for at du føler dig god.

Jeg har MIN mening om det – men det er ikke sikkert, du er enig.

Jeg har lavet en test om det, som du kan tage ved at udfylde felterne herunder, så ligger den i din mailbox kort efter!

Navn:
E-mail:

– du får resultatet med det samme – og bliver tilmeldt mit nyhedsbrev med masser af tips og tricks til mere ro, glæde, sjov og kærlighed.

Når vi gerne vil være gode mennesker, så er det ikke kun fordi vi har lært, at det forventer andre af os. Det er også fordi det føles rart inde i os, når vi gør andre glade. Faktisk er det at gøre andre glade, et af de stærkeste motivationsmidler overhovedet.

Men hvis vi er vokset op i en dysfunktionel familie, så kan vi være blevet misbrugt eller svigtet på måder der gør, at vi føler, at det er et arbejde at være venlig, at vi overskrider vores grænser, når vi gør noget for andre og at vi drænes for energi.

Og det er fordi vi glemmer, at det menneske vi først og fremmest skal være gode imod, er os selv. Når jeg er god ved mig, så får jeg overskud til at være endnu mere god ved andre – uden at blive drænet og sur.

Desværre er det ret typisk, at du ofte ikke ved hvad det vil sige at være god mod dig, hvis du er vokset op i en besværlig familie – og så er det svært at være god mod dig. Så der er en vigtig øvelse i at finde ud af hvad der er godt for dig, hvad der er omsorg for dig, hvad der er rart og vigtigt for dig, for at du kan være god mod dig – og dermed blive endnu bedre til at være et godt menneske!

Mange hilsner
Mette

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »