test twh

Tidslinjen for de sidste år af Poul Glargaards liv

Skal jeg være arrogant eller selvudslettende?
24. juni 2014
Hvorfor står jeg frem – og igen?
5. august 2014

2005: Jeg afbryder kontakten med min far, Poul Glargaard. Han drikker mere og mere og er nu på nervepiller og krænkelserne flyder ud af hans mund, når vi taler sammen, som puds fra et betændt sår.
Jeg blev gift med min eks-mand i 2003 og det er som om det er en personlig fornærmelse. Han bebrejder mig blandt andet at jeg ikke er der til at trykke bumser ud på hans ryg og stryge hans skjorter. Alle hans veninders børn tager sig nemlig af deres mødre, siger han.

Min far forsøger ikke på noget tidspunkt selv at komme i kontakt med mig efter bruddet, men får nogle af sine venner og kvinder til at ringe og skrive og fortælle, at min far er ked af det, fordi han er en kendt person. Det er forfærdeligt, at jeg ikke vil tale med ham, fordi journalister kunne finde på at spørge hvordan jeg har det – og så kan han jo ikke svare!

2006: Han kontakter med jævne mellemrum mine daværende svigerforældre, lægger mange beskeder på deres telefonsvarer, hvor han er fuld og bebrejder dem, kalder familien en kult og min daværende mand for en svag mand, der ligger under for den falske slange (mig). På et tidspunkt bliver det for meget for dem og jeg må melde ham til politiet på deres vegne og afspille nogle af de mange beskeder for en betjent, som straks ringer til ham og gør det klart, at hvis han ikke stopper kontakten, vil han få et tilhold – og et tilhold er offentligt tilgængeligt, så det vil pressen kunne få nys om. Det skaber ro.

2009: Han tager kontakt til advokat Deleuran og får hjælp til at formøble sin 4 millioner kroner store formue, så jeg vil få så lidt som muligt udbetalt. Han skriver et brev til mig, hvor han gør mig opmærksom på dette og beder mig ved samme lejlighed om at skifte navn. Da jeg ikke reagerer, sender han et brev til mine daværende svigerforældre, hvor han truer med at “sende brev til hele Skagens befolkning, så de kan se, hvilken slange de har næret ved deres bryst.”
I de efterladte papirer kan jeg se, at han allerede samme år laver de første udkast til afskedsbreve. Han tager altså formodentlig beslutningen allerede der og IKKE da han hører om min blog.

Start 2011: Her laves også et par udkast til afskedsbreve.

Juni 2011: Jeg starter en anonym blog om det at vokse op med en narcissistisk far. Det er vigtigt for mig ikke at hænge ham ud, men at fokusere på mine oplevelser og tanker, da meningen er at nå andre i samme situation, og spørger oven i købet en journalist, om hun synes bloggen er interessant for den kulørte presse og svaret er negativt.

August 2011: En af fars veninder googler mit navn og finder min blog og printer den ud til far.

September 2011: En af fars veninder skriver et udkast til et forsoningsbrev, som aldrig bliver sendt.

16. oktober 2011: Far tager sit eget liv.

17. oktober 2011: Veninden til far har en nøgle til hans lejlighed, hun låser sig ind og finder ham død og fortæller pressen om det – og om hans forhold til mig. Dagen efter afleveres udkastet til forsoningsbrevet til TV2, som jeg bliver præsenteret for, som et brev der skulle være skrevet af ham.

I ugerne efter chikaneres jeg af tre af hans veninder og tre ekskærester, som efter sigende mødes og sammen sender mig breve, hvis ordlyd ikke rigtig giver mening.
Hver især sender de mig mails og beskeder på Facebook, hvor de blandt andet beskylder mig for at have stjålet 1 million fra far og kalder mig morder. Da jeg ikke reagerer, stopper chikanen.

1 måned senere får jeg udleveret papirerne fra dødsboet, som gør det klart, at han har planlagt sit selvmord i noget tid – udover at han prøvede 2-3 gange fra 1991 til han døde.

Lille far, du var så vred på livet. I dit hoved gav det ingen mening, at folk altid misforstod dig – du ville det bedste. Måske netop på grund af din vrede og din manglende livslyst, er jeg blevet velsignet med en enorm lyst til og nysgerrighed på livet. Tak  <3

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »