test twh

Tip: Sådan bliver du en stærk Pokemon gamer

Stop med at spise dig mæt
14. juli 2016
“Jeg vil have, at alle elsker mig”
25. juli 2016

Jeg har spillet lidt Pokemon og hygget mig med det. Det er blevet tydeligt for mig, at jo højere level man bliver, jo større sværhedsgrad er der. I starten kaster man bare sin pokeball på en Pokemon og så fanger man dem næsten altid.

På højere level

Men når man når op på level 14-15 stykker, så begynder der at ske noget. Pludselig flyver mine  pokeballs ikke i en lige linje – de skruer i en bue selvom jeg ikke gør noget anderledes. På den måde får jeg brugt rigtig mange pokeballs på én Pokemon – og det behøver såmænd ikke engang være en særlig stærk Pokemon. På et tidspunkt brugte jeg 9 pokeballs på en Zubat med 29 CP – det er jo latterligt, når jeg er level 15 – den burde nærmest selv kravle ned i min samling.

spiller

Det er let at blive irriteret, frustreret og føle at “Jeg må da gøre noget forkert, siden jeg pludselig ikke kan fange nemme Pokemon’er nemt”. Men sådan er det ikke. Firmaet bag spillet omsætter for 1,7 millioner dollars om dagen – og det gør de, fordi spillerne køber pokeballs, lures, lucky eggs og andre nødvendigheder, som man jo godt kan få ved Pokestops, men som man let løber tør for, når man stiger i level.

Jeg har spillet computerspil i mere end 15 år og var sågar med til at skrive historie og oplæg til et i 1999, som vandt prisen for bedste computerspil til børn i år 2000: “Bille og Trille møder fantasien”. Det har altid interesseret mig at spille og det interesserer mig hvordan spilfirmaerne tænker.

Fang de Pokemon’er

Men tilbage til mit tip til dig – for hvis du skal klare dig i gaming verdenen, hvor alt er fokuseret på præstationer, resultater og noget der kunne se ud som dygtighed, så skal du have tålmodighed, højt selvværd og altid huske, at det ikke er dig, der er noget galt med, når du ikke fanger dem – det er spillet, der er designet sådan. Du skal være stærk i dig selv og hvile i dig selv, så du ikke bliver rasende eller ulykkelig, når dit gym bliver taget eller din lure kunne lokker pidgeys og zubats til. For at træne det, anbefaler jeg dig, at læse og arbejde med verdens bedste bog om selvværd, nemlig “Selvværd for begyndere”. Du kan købe den lige her!

ItemImage (2)

Udover at du får arbejdet med det du har med dig, som lægger hindringer i vejen for dine livsudfoldelser, vil du også få mere ro og tålmodighed med dig selv og omgivelserne. Bogen kan i øvrigt også fås på biblioteket.

Rigtig god fornøjelse!

Go catch’em all!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »