test twh

Tørhed og nedsat lyst i overgangsalderen

Omsorgssvigt er ikke altid tæsk og grimme ord
21. marts 2019
Når du vil tage de bedste billeder
25. oktober 2019

Det er et faktum for rigtig mange kvinder. Desværre er det også temmelig skamfuldt – som om det ikke have lyst til sex er noget vi kan føle os skyldige over. Men vi har ikke gjort noget forkert, det er en naturlig del af overgangalderen.

MEN – fordi vi har et helt andet liv i dag end for 200 år siden, så har vi mentalt lyst til at have sex i mange, mange år – også under og efter overgangsalderen.

Så lad os i stedet glæde os over, at vi har lyst, at det er muligt og at vi og vores sexpartnere bliver mere og mere afslappede med alderen og sex derfor får en dimension som gør det langt rarere at give sig hen.

Og så er der lige det der med tørheden – selvfølgelig kan en tunge, en finger eller en glidecreme løse det, men faktisk er der andre måder, som OGSÅ giver mere lyst!

Jeg har lange perioder, hvor jeg er helt “død” seksuelt, og jeg er sikker på det er hormonerne og ikke mig eller min partner der er noget galt med.

Derfor har jeg researchet og eksperimenteret – og jeg har fundet frem til Maca – en rod fra junglen, som i små mængder påvirker vores sexlyst positivt. Maca er helt naturligt og det smager godt!

Jeg putter en teskefuld i min smoothie hver morgen, men du kan også drysse det på min morgenmad eller i din müsli.

En teskefuld maca pulver hver morgen – prøv det i to uger og se om ikke du bliver glad for resultatet. Jeg er i hvert fald ualmindelig glad for at kunne støtte min krop i at fungere godt og holde sig sund!

Her kan du købe Maca pulver!

Opskrift på min nemme morgensmoothie (den kan varieres på tusinde måder):

1 glas mangojuice uden sukker eller andet tilsat (Brug din yndlingsjuice eller nøddemælk)

1 banan

1 håndfuld blåbær (kan frås frosne i Irma eller Brugsen)

1 teskefuld Moringa pulver (Det er verdens sundeste træ og der er mere jern i end i spinat og mere C i end appelsiner. Moringa pulver kan du få her!)

1 teskefuld Maca

Ned i blenderen – VRRRRRR – og klar! Morgenmad, som er smuk og smager godt og hjælper din krop med at holde sig stærk og sund!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »